nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

TBM holland
Innovatieweg 26-08
7007 CD Doetinchem

 

t: 0314 39 56 31
f: 0314 37 83 92
m: 06 282 30 131

 

e: info@tbmholland.nl

 

KvK nr.: 09116335
BTW nr.: 8108.85.578B01

De diensten van TBM Holland

TBM Holland kan voor u de montage van de volgende diensten uit handen nemen:

Kabeldraagsystemen
Wij hebben ruime ervaring in het monteren van standaard kabeldraagsystemen. Maar ook als uw systeem niet standaard is, weten wij er raad mee. TBM Holland is creatief, innovatief en flexibel. Wij staan garant voor solide, degelijke en op maat gemaakte oplossingen, in elke situatie en onder alle omstandigheden.

Wandgootsystemen
Bij het monteren van wandgootsystemen staat nauwkeurigheid voorop. Wandgoten ziet u immers meteen. Het maken van bijvoorbeeld schuine hoeken of het plaatsen van hulpstukken vereist de nodige zorgvuldigheid. De professionele montage van TBM Holland herkent u direct. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig monteren van verschillende wandgootsystemen. Ook hebben wij ruime ervaring in het aanbrengen van het Wieland-systeem.

Verlichting
Het monteren van verlichting is een vak apart. U weet zelf als geen ander dat er voor dit soort montage speciale technieken en vaardigheden zijn vereist. Zo is verlichting veel kwetsbaarder om aan te brengen dan bijvoorbeeld kabeldraagsystemen.

Bij TBM Holland werken monteurs die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van verlichting. Wij hebben een ruime ervaring met het monteren van:

- Lijnverlichting - Opbouwspots
- Opbouw armaturen - Inbouwspots
- Pendelarmaturen - Aanstraal verlichting
- Inleg armaturen - Hanglampen
- Buitenlantaarns  - Led verlichting 

Spanningsrail
Spanningsrails of railkokersystemen worden veel gebruikt binnen de industrie en de retail. Bij deze systemen is de juiste montage van essentieel belang. U moet er tenslotte van op aan kunnen dat het systeem betrouwbaar is en altijd functioneert. Voor elk type rail is specifieke kennis en ervaring vereist.

TBM Holland heeft een grote staat van dienst waar het gaat om het aanbrengen van railsystemen. Onze monteurs zijn vakkundig en betrouwbaar en staan garant voor kwaliteit.

Copyright © 2024 tbmholland. Realisatie: NowOnline webdesign